Ändringar i planerna

Inte mycket har blivit som planerat sedan sist. Alla planerna för barnens sommarlov har saboterats av familjemedlemmar som vägrar att planera eller anpassa sig efter någon annan.

Min sambo har tre vuxna barn sedan tidigare och de har alla egna barn. Då deras barn och våra är väldigt nära i ålder så hade vi bestämt att vi skulle åka till skara sommarland tillsammans. Det var det som våra barn såg fram emot mest med hela sommarlovet, att de skulle till skara sommarland med Adam och Emma. Men på grund av pappans (min sambos son) ovilja och vägran att planera något datum så rann allt ut i sanden i juni månad. Vi fick därför hitta på andra roliga saker på hemmaplan så att barnen ändå kunde få ha roligt på sitt sommarlov. Meningen var att vi istället skulle åka alla tillsammans i början av juli istället.

Men nej! Tror ni inte idioten ringer när han sitter med barnen på bussen för att åka från Oslo till Göteborg och säger att ”Nu ska vi till Skara, får vi sova över hos er? Vi hade dessutom precis kommit tillbaka hem efter att ha campat med sambons andra son. Ja, den campingen är en historia i sig! Alex, sambons son som var med på campingen betedde sig som ett verkligt pucko och förstörde hela våran camping resa som vi sett fram emot så. Ja och sedan ska vi inte glömma att VI fick betala för HELA campingen för både vår familj, honom och hans nya och hennes son. Vi blev dessutom sjuka på campingen så när son nr 2, John, ringde från bussen från Oslo och gjorde det omöjligt för oss att säga nej till att de sov över.

Barnen blir givetvis helt förtvivlade för att de ska åka till skara utan dem dagen efter. Hrmmm, jag kan inte skriva mer om detta nu för jag blir mer och mer arg för var gång som jag tänker på det.

Ska skriva ett litet mer positivt inlägg om en liten stund…

Publicerad av liberiaviking

Jag är en fyrabarnsmamma med tre barn i livet och en ängel. Jag har överlevt min uppväxt. Bott 9 år utomlands men är nu tillbaka i Göteborg där jag bor med min familj som jag älskar obeskrivligt mycket. Vårt äldsta barn har autism och är den mest underbara lille kille vi kunnat önska oss. Vi har även två NT flickor. Jag diagnostiserades nyligen med ADHD och har precis börjat äta medicin. Min sambo är mitt livs kärlek och min klippa i allt <3 Jag har sagt upp bekantskapen med min mamma och äldsta syster. Jag har fler syskon men bara god kontakt med två av dem. Följ med mig på min resa genom livet. Kärleken och lyckan i min familj. Sorgen över vår dotter. Kampen för att resa sig igen efter så mycket tragiska händelser och trauman. Allt med hopp och humor och säkerligen en hel del kontroverser, Moahaha

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: