Klimat Apokalypsen

Jag har börjat skriva på en bok. Ända sedan jag var 14 år och läste Pestens tid med Stephen King och Hästarnas dal av Jean M. Auel så har jag velat skriva en bok. Så nu, när jag har lättare att behålla fokus, lättare att komma igång med saker och ting än vad jag haft tidigare så har jag nu äntligen påbörjat min bok.

Som ni kanske redan misstänker så ska min bok handla om livet efter klimatförändringarna, om det värsta scenariot inträffar, en möjlig verklighet.

Jag har kommit ganska långt med förarbetet. Jag har börjat lägga upp en grundstruktur för historien, karaktärerna, miljöerna där det skall utspela sig och vissa viktiga händelser som jag vill få med i boken.

Huvudkaraktären ska börja sin resa i Göteborg men efter att katastrofen blivit ett faktum och situationen i städerna blir ohållbar så beger hon sig ut i naturen och letar sig norröver. Under resans gång så träffar hon andra som hon slår följe med och till slut så bestämmer de sig för att slå sig ned i Västernorrland.

Just nu så försöker jag leta vetenskapliga artiklar som kan ge mig lite underlag. När Universitetet öppnar för läsåret så ska jag höra mig för om jag kan få tillgång till forskningsdatabasen genom ub. Jag är inte inskriven på Universitetet just nu men har för mig att jag även kan se forskning såväl som låna böcker på ett vanligt ub- bibliotekskort.

Publicerad av liberiaviking

Jag är en fyrabarnsmamma med tre barn i livet och en ängel. Jag har överlevt min uppväxt. Bott 9 år utomlands men är nu tillbaka i Göteborg där jag bor med min familj som jag älskar obeskrivligt mycket. Vårt äldsta barn har autism och är den mest underbara lille kille vi kunnat önska oss. Vi har även två NT flickor. Jag diagnostiserades nyligen med ADHD och har precis börjat äta medicin. Min sambo är mitt livs kärlek och min klippa i allt <3 Jag har sagt upp bekantskapen med min mamma och äldsta syster. Jag har fler syskon men bara god kontakt med två av dem. Följ med mig på min resa genom livet. Kärleken och lyckan i min familj. Sorgen över vår dotter. Kampen för att resa sig igen efter så mycket tragiska händelser och trauman. Allt med hopp och humor och säkerligen en hel del kontroverser, Moahaha

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: